Hvem er MediaK?

Vi er et marketing- & kommunikationsbureau med kompetencer inden for content, design, annoncering og rådgivning.

Grøn bopæl – rød tråd

Vores kontor har sin beliggenhed på Frederiksberg. Her har vi haft hjemme, siden vi startede i 2016. I dag rækker vores kundeportefølje langt ud over Frederiksbergs bygrænse, og vi er repræsenteret over hele landet.

Det har altid været en vigtig del af MediaKs DNA at lære vores kunder at kende. Kender vi jer, kan vi bedre hjælpe jer. Vores målsætning har siden begyndelsen været at levere velproducerede, personlige og iøjnefaldende kommunikationsløsninger. Og for at gøre det, skal vi kende jer.

To ansatte hos marketingbureauet MediaK arbejder på en bænk, og i baggrunder løber en kvinde forbi

hvad kan vi gøre for dig?

MediaK er etableret på fire søjler: Content, design, annoncering og rådgivning. Hver søjle giver dig et utal af muligheder for at nå dine mål. Ønsker du en øget digital tilstedeværelse? Trænger din hjemmeside til en opgradering? Skal din næste videokampagne vække genklang hos målgruppen? Du vælger selv, hvordan du vil samarbejde med os.

Det hele starter med en mail

Vi ved godt, hvad du tænker: Du afgiver din mailadresse, og herefter kan du se frem til e-mail efter e-mail om alverdens halvgode marketing-råd. Ikke her. Skriver du til os, kontakter vi dig udelukkende med henblik på din henvendelse. Vi kommer gerne med vores gode råd, men til en start vil vi gerne vide, hvordan vi kan hjælpe dig.

Det kan også være, at du gerne vil møde os, før vi snakkes? Du skal bare scrolle lidt længere ned, så kan du se personerne bag din kommende marketingindsats.

12 glade marketingmedarbejdere fra marketingbureauet MediaK står udenfor foran kontoret på Frederiksberg
12 glade marketingmedarbejdere fra marketingbureauet MediaK står udenfor foran kontoret på Frederiksberg

Det hele starter med en mail

Vi ved godt, hvad du tænker: Du afgiver din mailadresse, og herefter kan du se frem til e-mail efter e-mail om alverdens halvgode marketing-råd. Ikke her. Skriver du til os, kontakter vi dig udelukkende med henblik på din henvendelse. Vi kommer gerne med vores gode råd, men til en start vil vi gerne vide, hvordan vi kan hjælpe dig.

Det kan også være, at du gerne vil møde os, før vi snakkes? Du skal bare scrolle lidt længere ned, så kan du se personerne bag din kommende marketingindsats.

Årets praktiksted

I 2022 blev MediaK kåret som Årets Praktiksted af Zealand Erhvervsakademi. Vi blev nomineret af vores tidligere praktikant og nuværende kollega, Daniel.

Hos MediaK ønsker vi ikke, at praktikanter skal være nem eller hurtig arbejdskraft. Vi investerer tid og kompetencer i vores praktikanter. Det er vigtigt for os at lære fra os, men det er også lige så vigtigt for os at lære fra dem.

Et vellykket praktikforløb skal skabe værdi for både praktikant og praktikplads. I Daniels tilfælde var praktikforløbet en mulighed for at bruge de kompetencer, han tillærte sig på studiet som multimediedesigner. De kompetencer er i dag en væsentlig del af vores samlede kompetencer.

Mød os

3
Stine Alberti

Stine Alberti

Partner & Client Manager

+45 2877 4777
slk@mediak.dk

Stine kaster et konstant forbedrende, mere kommercielt og operationelt kreativt blik på din forretning. Med mere end 15 års erfaring med salg, kommunikation, PR, krisehåndtering og marketing har Stine ...

Stine kaster et konstant forbedrende, mere kommercielt og operationelt kreativt blik på din forretning. Med mere end 15 års erfaring med salg, kommunikation, PR, krisehåndtering og marketing har Stine evnen til at finde vækst- og forbedringspotentiale i snart sagt alle forretninger, på tværs af brancher, målgrupper og scope.

Stines top-3 på kompetencelisten er:

● Retail Social
● Kommerciel strategi
● Kommunikations- og marketingstrategi

Kort sagt: Du vil møde en lidenskab for vækst, og det er da heller ikke tilfældigt, at Stine i fritiden leger botaniker og dyrker alt på sin skønne tagterrasse.


Zoran Kljutic

Zoran Kljutic

Head of creative

+45 3148 5902
zk@mediak.dk

Zoran er en mester i at bringe det kreative og det funktionelle sammen. Han excellerer inden for alle de klassiske og moderne grafiske discipliner. Zoran er ganske enkelt en mester til at skabe den...

Zoran er en mester i at bringe det kreative og det funktionelle sammen. Han excellerer inden for alle de klassiske og moderne grafiske discipliner. Zoran er ganske enkelt en mester til at skabe den skarpe, iøjnefaldende visuelle identitet.

Efter et møde med Zoran, kan du glæde dig til at få:

● Gennemarbejdede bud på din virksomheds visuelle identitet
● En skarp sans for, hvordan du kan stå stærkere i markedet
● En designmæssig kapacitet, der løfter dig og din virksomhed op på øverste hylde

Når Zoran ikke tænker over, hvordan de gode budskaber pakkes bedst ind, sparker han gang i kreativiteten med musik, hvor han bag trommesættet styrer slagets gang lige så sikkert, som han sætter den grafiske retning hos vores kunder. Skal han også sparke gang i din kreative retning?


Søren  Keis Thustrup

Søren Keis Thustrup

Head of Communication

+45 3121 4896
skt@mediak.dk

Der er ikke det, der ikke kan fange Sørens interesse, og det kommer i dén grad vores kunder til gode. I sine mere end 20 år som tekstforfatter er Søren blevet fænget af - og har skrevet om - alt fra høreapparater ...

Der er ikke det, der ikke kan fange Sørens interesse, og det kommer i dén grad vores kunder til gode. I sine mere end 20 år som tekstforfatter er Søren blevet fænget af - og har skrevet om - alt fra høreapparater og Jeopardy-spørgsmål over procesteknologi og medico-kommunikation til employer branding af den kommunale hjemmepleje og løsninger til offshore olieindustrien.

Med Søren bag tastaturet kan du være sikker på at møde:

● En hurtig opfattelse af din virksomheds produkter, marked og kultur - og idérigdommen til at kommunikere det spændende
● En enestående evne til at skrive det komplicerede enkelt
● Et hjerte, der banker lidenskabeligt for god, gammeldags skrivekunst på dansk og engelsk

Sørens alsidige interesser tager han med hjem fra arbejde, hvor han bl.a. går op i fantasy rollespil, hvor han ofte ruller terninger med alt for mange sider.


Josephine Kleinschmidt

Josephine Kleinschmidt

Head of Production & PROJECT LEAD

+45 3131 5158
jsk@mediak.dk

Josephine er det kreativt alsidige og projektledende powerhouse, som du og enhver anden virksomhed har brug for. Med hende får du ikke alene en stramt styret produktion. Du får den med et legende og kreativt ...

Josephine er det kreativt alsidige og projektledende powerhouse, som du og enhver anden virksomhed har brug for. Med hende får du ikke alene en stramt styret produktion. Du får den med et legende og kreativt øje, der løfter enhver leverance.

Med Josephine bag roret på dine projekter får du:

● En konstant opdatering og analyse af alle aspekter af din opgave
● Kreativ projektledelse, der tænker med hele vejen
● Det perfekte bindeled mellem vores kreative proces og din virkelighed

Bag det kreative drive banker Josephines hjerte for optimering. Der er en dyb glæde i at gøre ting hurtigere og mere effektivt, og den glæde søger Josephine - også med hendes Rubiks Terning, hvor hun gribes af at barbere tiendedele sekunder af sin tid.


Victor Grue

Victor Grue

Content specialist

+45 3140 1032
vg@mediak.dk

Victor er en kæmpe på content! Du får en specialist med erfaring fra bl.a. it-branchen, men det er her i vores del af skoven - bureauverdenen - hvor talentet for alvor er kommet til sin ret. Han kombinerer ...

Victor er en kæmpe på content! Du får en specialist med erfaring fra bl.a. it-branchen, men det er her i vores del af skoven - bureauverdenen - hvor talentet for alvor er kommet til sin ret. Han kombinerer en glæde ved den gode fortælling med en lidenskab for at få fortællingen ud til den helt rigtige målgruppe. Det kræver en særlig analytisk kreativitet, og det besidder Victor i metervis.

Victors tretrinsraket af evner skyder dit budskab i gang med:

● All-round content ekspertise
● En evne til at fokusere din storytelling ned i klare budskaber i alt fra paid annoncering til fængende nyhedsbreve
● En unik taktisk evne når det kommer til at lægge kampagneplanen klar for dit næste fremstød

I fritiden er Victor storforbruger af kultur, og han finder inspiration i såvel klassikere som nye trends i arbejdet med at formidle dit indhold som kunde i MediaK.


Claudia Renshaw

Claudia Renshaw

Medietilrettelægger

+45​ 3151 8415
cr@mediak.dk

Claudia brænder for at fortælle historier! Med en uddannelse i TV- og Medietilrettelæggelse fra DMJX har hun lært at skabe engagerende indhold på tværs af medier og målgrupper, og hendes erfaring byder på alt fra tv-dokumentarer...

HClaudia brænder for at fortælle historier! Med en uddannelse i TV- og Medietilrettelæggelse fra DMJX har hun lært at skabe engagerende indhold på tværs af medier og målgrupper, og hendes erfaring byder på alt fra tv-dokumentarer til SoMe-kampagner. Claudia er både struktureret og kreativ, og kan derfor skabe velfortalt content med øje for gode processer.

Med video som foretrukket medie kan Claudia fortælle dine historier med:

● Kreativ storytelling baseret på en bred forståelse af kommunikation
● Skarp og struktureret projektstyring
● Udvikling, tilrettelæggelse og produktion af indhold fra den første spæde idé til færdigt content

Når Claudia ikke har travlt med storytelling og tilrettelæggelse, er hun oftest til at finde med hunden i snoren på Assistens Kirkegård, bolden under armen til basketball eller rygsækken.


Mikal Schlosser

Mikal Schlosser

Fotograf

+45 2819 2926
ms@mediak.dk

Byens skarpeste øjne fanger dine skarpeste vinkler. Med Mikal bag linsen bliver du understøttet i dine egen historier med billeder, der er gennemsyret af glæde og et markant lys, som han ...

Byens skarpeste øjne fanger dine skarpeste vinkler. Med Mikal bag linsen bliver du understøttet i dine egen historier med billeder, der er gennemsyret af glæde og et markant lys, som han altid tilstræber at have i sine billeder.

De tre vigtigste skud, der skaber værdi for dig, når du har mødt Mikal er:

● Et blik for dig, der viser din virksomhed på måder, du ikke troede muligt
● En unik kombination af det operationelle og det kunstneriske i tilgange
● Et væsen, der gør de, der skal fotograferes, glade og afslappede - med bedre resultater til følge.

Udover fotografi er Mikal et menneske med meget kærlighed at dele ud af. Om det er sine døtre, chokolade eller den perfekte smagsoplevelse, er der altid fuld gas på sanseapparatet.


Daniel Moesby

Daniel Moesby

Grafisk designer

+45 5353 9271
dm@mediak.dk

Daniel er vores seneste tilføjelse til den grafiske afdeling. Ud over de grafiske opgaver, som Daniel hver dag løser med kreativitet og en omhu, der grænser til det perfektionistiske, er han som konsulent ude hos ...

Daniel er vores seneste tilføjelse til den grafiske afdeling. Ud over de grafiske opgaver, som Daniel hver dag løser med kreativitet og en omhu, der grænser til det perfektionistiske, er han som konsulent ude hos vores kunder for at sikre en virkelighedsnær markedsføring af deres virksomhed.

Når du har arbejdet med Daniel, får du et Kinderæg af fordele:

● Velgennemtænkte og kreative bud på, hvordan du kan slå igennem på Instagram og TikTok hvor du og dine produkter er godt repræsenteret
● En skarp produktion af grafik, foto, video og tekst
● En vilje og evne til at bringe alt i spil for at skabe det ønskede resultat

Hans helt store passion er at stå på ski, og han har tidligere været skiguide i Frankrig. Så når han ikke sidder og sørger for, at alt det grafiske står snorlige bag sin store iMac skærm, står han sikkert ned af pisterne i lige så snorlige og skarp stil.


Annica Dahl Pedersen

Annica Dahl Pedersen

Communications & Marketing Specialist

+45 5360 5044
adp@mediak.dk

Vil du vide, hvorfor dine kunder gør som de gør på sociale medier, og hvordan det kan hjælpe din forretning? Så er Annica, MediaK’s repræsentant i det jyske, den helt rigtige at tale med...

Vil du vide, hvorfor dine kunder gør som de gør på sociale medier, og hvordan det kan hjælpe din forretning? Så er Annica, MediaK’s repræsentant i det jyske, den helt rigtige at tale med.

Annica kombinerer en dyb viden om bruger- og kundeadfærd med en kreativt krøllet hjerne og en fantastisk evne til at møde sine kunder i øjenhøjde.

● Skarp indsigt i dine kunders adfærd
● Viden om, hvordan adfærd og tendenser skal bruges i udvikling af din go-to-market strategi
● En sans for kundeservice, der gør, at du føler dig i gode hænder fra Dag 1

Når Annica ikke får dine sociale medier til at spille, er hun en aktiv løber. Hun bruger også sin kreativitet til at udvikle og afprøve opskrifter på kager og desserter.


Kenneth Alberti

Kenneth Alberti

PARTNER & CEO

+45 2634 4444
ka@mediak.dk

Som CEO for os her på bureauet skulle man tro, at Kenneth havde rigeligt at lave, men han er også ude hos vores kunder og skabe værdi som stensikker og håndfast sparringspartner og rådgiver ...

Som CEO for os her på bureauet skulle man tro, at Kenneth havde rigeligt at lave, men han er også ude hos vores kunder og skabe værdi som stensikker og håndfast sparringspartner og rådgiver.

Med Kenneths erfarne perspektiv på din forretning får du:

● En skarp næse for, hvordan dine behov for kommunikation og markedsføring kan indfries med vores hjælp
● Det kreative mindset og virksomhedserfaringen til at tænke din markedsføring sammen med din kerneforretning
● Et fokus på at skabe resultater for dig - også selvom det kan betyde, at du skal udfordres på din virkelighedsopfattelse.

Kenneth lægger vægt på detaljen, uanset om det er den rigtige strategi for dig som kunde, eller om det er at finde de rigtige bønner til den perfekte kaffeoplevelse… Og han byder altid gerne på en kop.


Er du mediak-materiale?

Let's get social

Facebook

Instagram

LinkedIn

Facebook

Instagram

LinkedIn