Karriere

Er du MediaK-materiale?

Vi er altid på udkig efter nye talenter med kreativt flair og passion for marketing, kommunikation og visuel storytelling.

Du må gerne være uddannet inden for marketing og/eller kommunikation, men kan også være en autodidakt digital ekspert. Det vigtigste er, at du tager dine evner og passion for marketing- og kommunikationsfaget med ind i dit arbejde.

Vi vil altid gerne høre fra dig – men i høj grad hvis du kan sætte kryds ud fra en eller flere af disse punkter:

SoMe-mester

Du har et generelt kendskab til og erfaring med de mest gængse sociale medier (Instagram, TikTok, LinkedIn og Facebook). Sociale medier er ikke kun en hobby for dig, men noget du også kan arbejde med strategisk i dit job.

Ordsmed

Du har stærke sproglige kompetencer – eller sagt på en anden måde: Du kan skrive! Og du kan skrive, så det sælger. Du har en skarp, præcis og underholdende pen, der giver en lyst til at læse videre. Du er velbevandret i det danske sprog, men har også styr på dine engelskkundskaber eller et helt tredje sprog.

Visuel historiefortæller

Er grafisk design, videoproduktion eller fotografering noget, du går op i? Så vil vi enormt gerne se, hvad du tidligere har udviklet og arbejdet med. Om du er UX-designer, tilrettelægger eller hobbyfotograf gør ikke den store forskel. Vi vil glæde os til at se din portfolio!

Servicemindet strateg

Du ved, at den gode kundeoplevelse gør en forskel. Og du kan sætte dig i kundens sted. Du kan lægge en strategi, og du kan eksekvere. Du er hurtig til at sætte dig ind i problemstillinger og har mod på at lære nye systemer, hvis det kræves.

Kan du se dig selv som en del af vores team? Det håber vi, du kan! Du kan i hvert fald altid sende os en uopfordret ansøgning og et CV til info@mediak.dk.

Let’s get social

Facebook

Instagram

LinkedIn

Facebook

Instagram

LinkedIn

Marketing- og kommunikationsbureau på Frederiksberg

Vi er stolte af vores grønne omgivelser i hjertet af Frederiksberg. Og selvom vi er et lokalt forankret bureau, har vi grene i hele landet. Vores kompetencer blomstrer både blandt de små og mellemstore virksomheder, i store kæder og koncerner og hos dem, der gerne vil ud over landets grænser. Mød holdet, der sår de første frø og gøder dine spirende idéer, så du opnår solide resultater og når dine mål.