Vækst i erhvervslivet

Opgaver:
Foto
Tekst
Video

Stats:
Cases: 21
Interviews: 21
Videoer: 105
Fotos: 123

Samarbejdet med Erhvervshus Sjælland er et caseprojekt, som formidler hvordan konsulenthuset har hjulpet virksomheder og iværksættere i Region Sjælland med vækst og udvikling. Erhvervshuset tilbyder faglig sparring, kurser, forløb til SMV’er i Region Sjællands 17 kommuner.
Erhvervshus Sjælland valgte MediaK som bureau til at formidle resultater og værdi, som de hver dag skaber for regionens mange spændende virksomheder. Arbejdet går på tværs af konkret rådgivning i bl.a. bestyrelsesarbejde, bæredygtighed, digitalisering, ejerskifte og innovation.

Når den rette rådgivning kan omsættes til et resultat

MediaK har i alt udarbejdet 21 cases for Erhvervshus Sjælland. Hver case består af en tekst og et visuelt element. Teksten er skrevet ud fra et interview, som visuelt suppleres med foto og video. Udgangspunktet var en spørgeramme med udspring i, hvad de enkelte virksomheder har opnået i deres sparringsforløb med Erhvervshus Sjælland.

Det blev til 21 interviews med de ejere, ledere, iværksættere, håndværkere, akademikere, partnere, teknikere, ingeniører osv., som står i spidsen for nogle af landets mest spændende vækstvirksomheder. Fremgang, vækst, rådgivning under en pandemi, udvikling og sparring for ledere var blandt de mange spændende historier.

21 perspektiver

Alle cases blev løbende publiceret på Erhvervshus Sjællands hjemmeside og fungerer i dag som supplerende info til et forretningsområde.

Med samarbejdet opnåede Erhvervshuset en bred skildring af deres kompetencer på tværs af regionens kommuner. Hver virksomhed har modtaget rådgivning gældende et specifikt forretningsområde, herunder bl.a. digitalisering. Se et eksempel her.

Erhvervshus Sjælland valgte MediaK til at varetage hele processen fra definering af spørgeramme, interview med virksomheden, indhentning af foto og video, varetagelse af samtykke, tekstforfatning og grafisk tilpasning. Den færdige case kunne desuden skaleres til SoMe og blev en del af en kampagne på erhvervshusets LinkedIn-profil.

Flere cases

3

Hvem: MIN Altan
Hvad: d: Foto, Video, Grafik, Print & Speak

Fortællingen om altaner

Hvem: Radisson Collection
Hvad: SoMe, Annoncering & Video

Influencing København