Historier uden ord

Opgaver:
Foto
Projektledelse
Outdoor
Print

Stats:
Motiver: 100
Billeder: 10
Varighed: 8 md.

Metroselskabet valgte MediaK til at udsmykke hegnet omkring Metroens byggeplads i Sydhavnen. Resultatet var intense og nysgerrige portrætter af beboere i et af Københavns mest kontrastfyldte kvarterer.

Opgaven blev løst med interesse og en søgen efter de bedste historier, der kunne fortælles uden ord, men læses mellem linjerne af et levet liv.

Fortællingen om Sydhavnen er fortællingen om mennesker

I en bydel præget af kontraster er vejen til hvert billede forskellig. Vores fotograf var derfor på jagt over hele Sydhavnen efter borgere fra alle samfundets lag for at dokumentere essensen af en særegen dagligdag i en særegen bydel. En given dag kunne byde på en tur i kirke, på bodega og til yoga.

MediaK bringer nysgerrighed, indlevelse og forståelse til enhver opgave for at fortælle historier, der skaber resultater. I dette tilfælde gav vores tilgang os adgang til unikke menneskeskæbner og resulterede i et kunstværk, der synliggjorde dem, der til hverdag er knapt så synlige. I andre tilfælde gav vores nysgerrighed os en forståelse, der resulterer i øget omsætning, kendskab eller besøgende på hjemmesider og i butikker.

Essensen af en bydel

10 store fotostater i størrelsesforholdet 2×1 meter med portrætter, der bredt fortæller historien om magfoldighed i Sydhavnen – helt uden brug af ord. Billederne formidler de skærende kontraster i fortællingen om Sydhavnen.

“Sydhavnens Rødder”, resulterede i portrætter af mere end 100 lokale beboere, som blev udstillet på Mozarts Plads i Sydhavnen i perioden 2019 – 2020.

Flere cases

3

Hvem: MENY
Hvad: SoMe, Foto, Video, Grafik, Print & Tekst

Vi holder af MENY

Hvem: Radisson Collection
Hvad: SoMe, Annoncering & Video

Influencing København