vores Historie

 

 

Hvem er vi?

Vi er et kompetent og ambitiøst team som består af eksperter i kommunikation og online markedsføring.

Vi har alle forskellige faglige baggrunde og erfaringer med fra flere forskellige brancher i erhvervslivet, bl.a. detail-, rejse-, tele- og restaurationsbranchen. I kraft af vores tidligere erfaring med bl.a. salg og marketing, salgsledelse og kundeservice udgør vi tilsammen en stærk og og erfaren konstellation.
Vi har selv indgået samarbejde med flere kommunikations- og marketingbureauer i forbindelse med vores tidligere arbejde og forstår, hvordan et sådan samarbejde fungerer både fra kundens og bureauets side.
Idéen bag MediaK udspringer blandt andet af ønsket om at nytænke måden, marketingbureauer arbejder på.

I MediaK fortæller vi vores kunders ’historie’ i et sprog, som i høj grad afspejler og passer til deres virksomhed. Mere konkret styrker vi kvaliteten af virksomhedens online marketing aktiviteter, men sørger for at værne om identiteten, kulturen og sjælen i kommunikationen. Derved bevares integriteten også, og det mener vi, er den bedste og mest troværdige måde at markedsføre vores kunders virksomhed på.

Med andre ord har vi hjertet med i alt vi foretager os, og vi tager os god tid til at lære vores kunder og deres virksomhed ordentligt at kende - hvilket vi mener er den bedste forudsætning for et stærkt og udbytterigt samarbejde.

Hvorfor være lille hos de store bureauer, når du kan være STOR hos os? 

 
  Mød teamet

Mød teamet

 

Vores viden om online marketing kombineret med vores tidligere erfaring fra andre brancher gør, at vi møder vores kunder med en stor forståelse for deres situation og behov. Det giver os de bedste betingelser for at guide dem i den rigtige retning og give dem den bedste rådgivning.

Når vi indgår i et samarbejde med vores kunder, er det også vigtigt for os, at de forstår værdien af vores arbejde, og vi gør derfor meget ud af at formidle online marketing i øjenhøjde og i et sprog, som alle forstår. 

 

 
 

Uanset hvem du er eller hvad I beskæftiger jer med i din virksomhed, er I varmt velkommen hos os, hvor I altid får en god og personlig service.

Vi glæder os til at høre fra dig!