Visuelt udtryk

Det smækre, det smukke!

 

 

Foto-opgaver

Hos MediaK har vi fornøjelsen af at have vores egen fotojournalist, Mikal. Udover at skabe indhold ved hjælp af bl.a. portræt- og produktfotos til diverse social media opgaver, tager han sig også af professionelle fotoopgaver. Mikal har mange års erfaring med fotojournalisme og professionel fotografering. Mikals arbejde kan især benyttes til annoncer på sociale medier. Du kan læse mere om, hvordan vi gør her.

 
1499859556858.png
 

 

grafisk arbejde

Vi har desuden glæden af at have en grafisk designer ombord, som står for alt det visulle og kreative. Om det er grafik til nyhedsbreve, flyers, brochurer, visuel identitet eller illustrationer, kan vi trygt anbefale et samarbejde med Malene.

Malenes design fungerer fantastisk - eksempelvis i e-mail marketing kampagner. 

Læs mere her.   

 
 

 

videoproduktion

Har du brug for en professionel videoproduktion, er det også en opgave vi tager os af. Vi producerer videoer af høj kvalitet og har løst opgaver med en masse forskellige typer video, for alle vores kunder, og vi kan skabe en produktion, som du bliver glad for, og som skaber værdi for dig.

 

 
 

ER DU BLEVET INSPIRERET TIL AT STYRKE DIN VIRKSOMHEDS VISUELLE UDTRYK? KONTAKT OS I DAG FOR EN SNAK OM MULIGHEDERNE FOR DIN VIRKSOMHED.