vælg rigtigt!

- vælg mediak

 

Hvem skal have nøglerne til dit kommunikationsministerie?

Har du de rigtige folk omkring dig, eller føler du, at der mangler ét eller andet. I øjeblikket er der valg i Danmark, men ude i landet, træffes der valg hver dag, som for mange har større personlige konsekvenser, end om statsministeren er rød eller blå.

MediaK er et bureau, som tager sig af din kommunikation på en professionel og progressiv facon. Vi gider ikke flere etablerede og elitære kommunikationsstrategier, som er set 100 gange før. For os skal det give mening på en lang række parametre, før det er noget, vi tror på kan skabe resultater. Det er den røde tråd, som er et krav og et vilkår for, at vi kan skabe det, du har valgt os ind på. Uden den vil det blot være flere trætte, gamle budskaber.

Det er ikke valgflæsk, vi serverer dig for. Det er ikke populistiske budskaber, som er designet til at trykke på dine indre følelsesknapper. Det er hjerteblod, og det er ren alvor. Vi vil skabe reelle løsninger, som du kan mærke i din hverdag.

Alle valg er vigtige. Derfor er det også nødvendigt, at du grundigt sætter dig ind i, hvem du giver din stemme – og hvem der skal være din stemme udadtil.

Vil du have kaos eller kommunikation?


MediaK-Valg-hjemmeside-Stine.jpg

helt tæt på virkeligheden.

I dag er det essentielt, at din tilstedeværelse på Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube og alle de andre sociale medier er troværdig. De skal fortælle de rigtige historier og afspejle, hvordan din virksomhed er i virkeligheden. Det tager tid, og vi tager os den tid. Både til at lære dig at kende, og til at formulere og eksekvere din SoMe-strategi.

MediaK-Valg-hjemmeside-Zoran.jpg

Fordi vi ikke læser verden. Vi ser den!

Når kampen om kundernes opmærksomhed bliver rigtig hård, kan det rigtige visuelle udtryk gøre forskellen, så budskabet går rent ind. En konsekvent grafisk linje kan skabe ro om et brand, tillid til en virksomhed og – ja – opmærksomhed om den historie, du brænder for at fortælle.

MediaK-Valg-hjemmeside-Anders.jpg

Ægthed i din kommunikation.

Uanset om det er emailkampagner, blogindlæg, nyhedsbreve, websider eller posts på de sociale medier, leverer vi tekster, der afspejler dig, din virksomhed og de historier, der oplyser og engagerer dine kunder. Der er i dag et utal af måder, du kan komme i kontakt med dine kunder på, og når strategien er lagt, skal den eksekveres med præcision og viden – om mediet, om modtagerne, om strategien og (ikke mindst!) om dig.

MediaK-Valg-Facebook-Stina-cpf.jpg

Bliv fundet bedst muligt.

Der ligger meget teknik og mange overvejelser bag resultatet af en Google-søgning. Hvad skal der til, for at du kommer i top, når dine kunder leder efter dine ydelser? Ved at vi indretter og overvåger din hjemmeside med alt fra metadata til opdateringsfrekvens, sikrer vi, at du når din målgruppe så effektivt som muligt.

MediaK-Valg-hjemmeside-Mikal.jpg

Billeder med solid forståelse.

Et billede siger kun mere end tusind ord, hvis billedet viser det rigtige, på den rigtige måde og i den rigtige sammenhæng. Det kræver den samme forståelse, som når vi skriver dine Facebook-opslag eller rådgiver dig om næste års marketing-aktiviteter. Vi har en af de bedste kommercielle fotojournalister hos MediaK, så hvert et billede fortæller din historie bedst muligt, og vi producerer video på lige præcis det niveau, din opgave behøver.

MediaK-Valg-Facebook-Kenneth-cpf.jpg

Når de gode idéer skal vokse.

På mange måder ser vi os selv som et idé-væksthus: Vi er med til at så frøene til de gode idéer – og give dig modspil, så de bedste idéer også er dem, der skaber de ønskede resultater. Vi tænker tankerne, lægger planerne og hjælper dig med det, der er vigtigt for dig, men som regel ikke falder under din kerneforretning: strategi, branding, idéudvikling, sparring og kommunikationsrådgivning.


Vælg rigtigt!

Vælg mediak.

Mød din kandidat her