Social media & annoncering

I dag er det essentielt, at din tilstedeværelse på Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube og alle de andre sociale medier er troværdig. De skal fortælle de rigtige historier og afspejle, hvordan din virksomhed er i virkeligheden. Det tager tid, og vi tager os den tid. Både til at lære dig at kende, og til at formulere og eksekvere din SoMe-strategi. 

Ønsker du at skabe mere opmærksomhed omkring din virksomhed og dine produkter, øge trafikken på din webside, eller antallet af salg?

En tilstedeværelse på de sociale medier kan hjælpe dig med at opnå håndgribelige resultater samtidig med, at du som virksomhedsejer har mulighed for at kommunikere direkte med dine kunder. Vi hjælper til på alle platforme, hvad enten det er Facebook, Instagram, LinkedIn eller YouTube. Kort sagt, du er i trygge hænder, uanset hvilket medie du allerede bruger, eller overvejer at tage i brug.

For at få det optimale ud af arbejdet med Social Media Marketing, så kræver det, at man investerer tid og ressourcer i det. Vi kan hjælpe dig med alle aspekter af Social Media Marketing. Vi producerer og publicerer opslag, besvarer dine kundehenvendelser, opretter begivenheder og konkurrencer og deler relevant indhold. Alt sammen med øje for at afspejle din virksomhed troværdigt og positivt. Vi skaber en løsning, der passer til dine behov, og du får tilknyttet en fast konsulent som din daglige kontakt hos os – en ekstern kollega så at sige.

Vi har en helhedsorienteret tilgang til Social Media Marketing. Vi sørger for, at der er en rød tråd i alt din online marketing, så din hjemmeside, dit nyhedsbrev, dine events og aktiviteter mv. også lever på de sociale medier. Vi er i tæt dialog med dig om at skabe en skræddersyet og unik social media-strategi, som giver mening i forhold til din virksomhed, dine mål – og dine kunder.

Vi arbejder altid ud fra en kvartalsvis kommunikationsplan, hvor vi sammen beslutter de overordnede emner og kampagner, der skal kommunikeres. Du kan også få hjælp til diverse foto- og videoopgaver, der styrker dit visuelle look på de sociale medier. 

Vi arbejder også med betalt annoncering på bl.a. Facebook og Instagram. Vi hjælper med at målrette dine annoncer til et interesseret publikum, og således undgår du at 'skyde med spredehagl', når du markedsfører din virksomhed. Gennem detaljeret demografisk og geografisk segmentering har du nemlig mulighed for nøje at bestemme, hvem der skal se dine annoncer.

Når vi starter en annoncekampagne med dig, får vi først og fremmest fastlagt en klar målsætning ud fra dine ønsker og behov. Din virksomheds udtryk og sprog er unikt, og det er vigtigt for os, at dine annoncer afspejler dette. Vi ønsker at finde ind til kernen af din virksomhed og din målgruppe, og det kommer vi igennem tæt dialog og sparring. Sådan får vi de bedste betingelser for at producere målrettede annoncer, der skaber opmærksomhed og interesse samtidig med, at annoncerne målrettes dem, som i forvejen er interesserede i din virksomhed – blandt andet:

  • De besøgende du har på din hjemmeside og tilhørende undersider.

  • Læserne af dine nyhedsbreve. 

  • Brugere som engagerer sig i dit brand på sociale medier. 

  • Brugere som ligner dine nuværende følgere.

Dermed sikrer vi, at annoncerne rammer de mest modtagelige og købeklare kunder. Vi tager os af hele opsætningen, optimeringsarbejdet og afrapporteringen. Du får løbende håndgribelige data og resultater, der viser effekten af vores arbejde og din investering.

 
29.png

Effektiv annoncering i praksis…

MediaK har løftet vores forretning til et niveau, som vi har haft svært ved at nå med andre bureauer.

Deres målrettede annoncering på Facebook, har givet os flere tilmeldinger og udsolgte kurser og workshops.

Meriam og Henriette, AcademyCph.


Mere tid til det, du er god til ?