Social Media & annoncering

1499844359214 kopier.jpg

styrk dit brand og bliv klogere på dine kunder!

 

Ønsker du at skabe mere opmærksomhed omkring din virksomhed og dine produkter, øge trafikken på din webside, eller antallet af salg?

Alt dette kan en tilstedeværelse på de sociale medier hjælpe dig med, hvor du som virksomhedsejer har mulighed for at kommunikere og være i direkte kontakt med dine kunder. 

 
 
"Social Media Marketing er brugen af diverse social media platforme og netværk til at markedsføre en virksomheds produkter og services. Mere specifikt er det et stærkt markedsføringsværktøj, når det gælder om at nå ud til nye potentielle kunder, styrke sit brand og engagere sine kunder i sin virksomhed."
 

 
 Se hvad vores kunder fortæller om os  her

Se hvad vores kunder fortæller om os her

 
 

Sådan arbejder vi

For at få det optimale ud af arbejdet med Social Media Marketing, så kræver det, at man investerer tid og ressourcer i det. I MediaK ved vi godt, at du har travlt med at drive din virksomhed, og vi står derfor klar til at hjælpe dig med alle aspekter af Social Media Marketing. Vi producerer og publicerer opslag, besvarer dine kundehenvendelser, opretter begivenheder og konkurrencer, samt deler relevant indhold. Altsammen med øje for at afspejle din virksomhed i en troværdig og positiv facon. Vi sammensætter en løsning, der passer til dine behov, og du får tilknyttet en fast konsulent som din daglige kontakt hos os.

Vi har en helhedsorienteret tilgang til vores arbejde med Social Media Marketing. Vi sørger for, at der er en rød tråd i alle dine online marketing aktiviteter, således at det, der kommunikeres på hjemmeside, nyhedsbrev mv., også synliggøres på de sociale medier. I tæt dialog med dig skaber vi en skræddersyet og unik social media strategi, som giver mening i forhold til din virksomhed og dine mål. 

Vi arbejder altid ud fra en kommunikationsplan pr. kvartal, hvor vi sammen beslutter de overordnede emner og kampagner, som skal kommunikeres. Desuden tilbyder vi også hjælp til diverse fotoopgaver, der styrker dit visuelle look på de sociale medier. Vores tilknyttede fotojournalist arbejder for at skabe det rette udtryk for din virksomhed. Læs mere om hans arbejde her. 

Vi hjælper til på alle platforme, hvad enten det er Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube eller Snapchat. Uanset hvilket medie du allerede bruger, eller overvejer at tage i brug, er du i trygge hænder. 

 

What's your story?

 

Vi fortæller din historie online og styrker kvaliteten og udbyttet af din online marketing! Læs mere om os, og hvad vi står for her.

 

annoncér på de sociale medier og ram din målgruppe med stor præcision

 

Vi arbejder også med betalt annoncering på bl.a. Facebook og Instagram. Med annoncering på de sociale medier kan du målrette dine annoncer til et interesseret publikum. Med andre ord undgår du at 'skyde med spredehagl', når du markedsfører din virksomhed. Gennem detaljeret demografisk- og geografisk segmentering har du nemlig mulighed for nøje at bestemme, hvem der skal se dine annoncer. 

 
 

Når vi starter en annoncekampagne med dig, får vi først og fremmest fastlagt en klar målsætning, som imødekommer dine ønsker og behov. Ifølge os er din virksomheds udtryk eller sprog unikt, og det er vigtigt for os, at dine annoncer også afspejler dette. Via tæt dialog og sparring med dig, får vi indsigt i din virksomhed og målgruppe. Det giver os de bedste betingelser for at producere målrettede annoncer med budskaber, der skaber opmærksomhed og interesse. Derudover sørger vi også for at målrette annoncerne mod dem, som viser interesse for din virksomhed, - blandt andet:

  • De besøgende du har på din hjemmeside og tilhørende undersider.
  • Læsere af dine nyhedsbreve. 
  • Brugere som interagerer med din Facebookside. 
  • Brugere som ligner dine nuværende følgere.

Dermed sikrer vi, at annoncerne eksponeres for de mest modtagelige og købeklare kunder. Vi tager os af hele opsætningen, optimering samt rapportering af resultater. Du får løbende håndgribelige data og resultater, der viser effekten af vores arbejde og din investering. 

 

Vil du udvikle og styrke din markedsføring på sociale medier? Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne for din virksomhed.