Det siger vores kunder om os...

 

 

Vi har en spændende kundekreds bestående af virksomheder fra det danske erhvervsliv. Vi hjælper med mange forskellige opgaver som eksempelvis Facebook annoncering.

Vi er meget stolte over at formidle deres historier...

Skal vi også fortælle din? 

 

 

MediaK and Stine took care of TUI Denmarks paid and organic social media presence with good understanding of our business needs.  She was able to shape our business needs into content that suits the social media landscape, engages, but also has an effect on sales.  MediaK also has strong experience in taking care of crisis situations in social media. I can highly recommend MediaK!  Anni Aarni, Social Media Lead TUI

MediaK and Stine took care of TUI Denmark´s paid and organic social media presence with good understanding of our business needs. She was able to shape our business needs into content that suits the social media landscape, engages, but also has an effect on sales.

Stine was an important connection between social media and customer service – she trained our customer service agents in Denmark to be better in social media dialogue . Stine also has strong experience in taking care of crisis situations in social media. I can highly recommend Stine and MediaK!

Anni Aarni, Social Media Lead, TUI

I MENY er vi utroligt glade for at benytte MediaK til at styrke vores daglige kommunikation på sociale medier og i vores nyhedsbreve.  Vi har stor fordel af den profesionelle og kundevenlige service som MediaK yder os i forbindelse med at få løst alle butikkens kommunikative opgaver.  Torben Kristensen, Købmand

I MENY er vi utroligt glade for at benytte MediaK til at styrke vores daglige kommunikation på sociale medier og i vores nyhedsbreve.

Vi har stor fordel af den professionelle og kundevenlige service, som MediaK yder os i forbindelse med at få løst alle butikkens kommunikative opgaver.

Torben Christensen, Købmand

MediaK er meget grundige og de opgaver de løser for mig er gennemskuelige og i et sprog jeg kan bruge til at træffe strategiske beslutninger for fremtiden.  Der er ingen tvivl om at MediaK hjælper mig med at løfte min forretning til det næste niveau.  Katrine Axholm, Parterapeut

MediaK er meget grundige, og de opgaver, de løser for mig, er gennemskuelige og i et sprog, jeg kan bruge til at træffe strategiske beslutninger for fremtiden.

Der er ingen tvivl om, at MediaK hjælper mig med at løfte min forretning til det næste niveau.

Katrine Axholm, Parterapeut

 

Som nystartet firma er det fantastisk at have en virksomhed som MediaK i ryggen, som ikke blot hjælper med at fintune markedsføringen af Meet2Match, men også gør det på et forståeligt og personligt niveau.  J eg har virkelig kunne mærke, at MediaK gør meget for at sætte sig ind i min forretning og ikke bare laver en generel strategi samtidig med at de løbende kommer med gode ideer og inputs og endda bruger deres netværk til yderligere at hjælpe med, at få mit firma godt fra start.  Jeg kan varmt anbefale MediaK, især til virksomheder som gerne vil have det personlige touch med i købet.   Gitte Sørensen, Meet2Match

Som nystartet firma er det fantastisk at have en virksomhed som MediaK i ryggen, som ikke blot hjælper med at fintune markedsføringen af Meet2Match, men også gør det på et forståeligt og personligt niveau.

Jeg har virkelig kunne mærke, at MediaK gør meget for at sætte sig ind i min forretning og ikke bare laver en generel strategi samtidig med, at de løbende kommer med gode ideer og inputs og endda bruger deres netværk til yderligere at hjælpe med at få mit firma godt fra start.

Jeg kan varmt anbefale MediaK, især til virksomheder som gerne vil have det personlige touch med i købet.

Gitte Sørensen, Meet2Match

wedofood.png

Hos WEDOFOOD har vi stor glæde af at bruge MediaKs kompetencer til bl.a. kampagner på sociale medier og fotoarbejde.

MediaK leverer en professionel service og hjælper os altid sikkert i mål med vores ønsker og behov for virksomheden. 

Jeg kan på det varmeste anbefale MediaK.

Andreas Moi Boros - Indehaver, WEDOFOOD

Stine og MediaK har leveret rigtig godt og i en balance med de mange forandringer, som Star Tour og nu TUI har gennemgået.

MediaK har lykkes med at optimere tiltagene, og hele vores SoMe kommunikation er noget af branchens bedste - og det er jo en stor del af deres fortjeneste.

Gorm Pedersen - Country Manager, Star Tour Danmark