Mere tid til det, du er god til?

Vi tager os af at fortælle om det, du gør.

Du gør det!

Vi har en spændende kundekreds bestående af virksomheder fra det danske erhvervsliv.

Vi er meget stolte over at formidle deres historier...

Skal vi også fortælle din? 

28.png

styrker vores daglige kommunikation…

Torben Christensen | Købmand

I MENY er vi utroligt glade for at benytte MediaK til at styrke vores daglige kommunikation på sociale medier og i vores nyhedsbreve.

Vi har stor fordel af den professionelle og kundevenlige service, som MediaK yder os i forbindelse med at få løst alle butikkens kommunikative opgaver.

Referencer-5.png

løftet min forretning til næste niveau...

Katrine Axholm | Parterapeut

MediaK er meget grundige, og de opgaver, de løser for mig er gennemskuelige og i et sprog, jeg kan bruge til at træffe strategiske beslutninger for fremtiden.

Der er ingen tvivl om, at MediaK hjælper mig med at løfte min forretning til det næste niveau.

30.png

engages but with an effect on sales...

Anni Aarni | Social Media Lead, TUI

MediaK took care of TUI Denmark´s paid and organic social media presence with good understanding of our business needs. They were able to shape our business needs into content that suits the social media landscape, engages, but also has an effect on sales.

MediaK was an important connection between social media and customer service – They trained our customer service agents in Denmark to be better in social media dialogue. They also have strong experience in taking care of crisis situations in social media. I can highly recommend MediaK!

 

 
29.png

udsolgte kurser og workshops…

Meriam Al-Erhayem | Psykoterapeut

Henriette Boysen | Psykoterapeut

Vores samarbejde med MediaK har løftet vores forretning til et niveau, som vi har haft svært ved at nå med andre bureauer.

Deres målrettede annoncering på Facebook, har givet os flere tilmeldinger og udsolgte kurser og workshops, og vi mærker helt klart en stigende interesse for vores aktiviteter.

De agerer samtidig dygtige og kreative sparringspartnere i processen om idéudvikling, og så forstår de at eksekvere stærkt og konsekvent på vores tanker og idéer på vores online-kanaler (Facebook, LinkedIn, Instagram).

Hvad mere kan man ønske sig af sin samarbejdspartner?

Referencer-2.png

Mange års samarbejde…

Signe Flyvbjerg | Københavns Universitet

Center for Sund Aldring har anvendt Mikal Schlosser og MediaK i snart mange år, også længe inden jeg blev tilknyttet centeret.

Dét gør vi, fordi Mikal er pålidelig, leverer hurtigt og altid billeder af højeste kvalitet.

Det er let at arbejde sammen med Mikal: Han har stor forståelse for, hvad vi har behov for, og han er i besiddelse af et fantastisk øje for den sjove situation eller det smukke motiv.

Hans fotos får selv konferencer til at tage sig interessante ud!

Referencer-3.png

PROFESSIONELLE OG DEDIKEREDE…

Gitte Moulin | Combi Clean

Hele teamet bag MediaK er professionelle og dedikerede og jeg vil til hver en tid anbefale MediaK til alle som ønsker professionel hjælp og rådgivning til virksomhedens kommunikation og marketing.

 

 
1.png

Gorm Pedersen | Star Tour Danmark

Stine og MediaK har leveret rigtig godt og i en balance med de mange forandringer, som Star Tour og nu TUI har gennemgået. 

MediaK har lykkes med at optimere tiltagene, og hele vores SoMe kommunikation er noget af branchens bedste - og det er jo en stor del af deres fortjeneste.

2.png

Andreas Moi Boros | Wedofood

Hos WEDOFOOD har vi stor glæde af at bruge MediaKs kompetencer til bl.a. kampagner på sociale medier og fotoarbejde.

MediaK leverer en professionel service og hjælper os altid sikkert i mål med vores ønsker og behov for virksomheden. 

Jeg kan på det varmeste anbefale MediaK.

15.png

Gitte sørensen | Meet2match

Som nystartet firma er det fantastisk at have en virksomhed som MediaK i ryggen, som ikke blot hjælper med at fintune markedsføringen af Meet2Match, men også gør det på et forståeligt og personligt niveau.

Jeg har virkelig kunne mærke, at MediaK gør meget for at sætte sig ind i min forretning og ikke bare laver en generel strategi samtidig med, at de løbende kommer med gode ideer og inputs.

Referencer-7.png

Andreas Printzlau | Printzlau Privathospital

Vi er glade for vores samarbejde med MediaK. 

Vi bruger bl.a. MediaK i forbindelse med PR- og kommunikationsrelaterede opgaver.

De har virkelig formået at fange vores historie, udtryk og stil, og vi føler os altid mødt med professionalisme og kvalitet.

 

 

De stoler også på os!