Teamet i mediak

 

 Stine Laura Knage - Partner og Client Manager Jeg har en bred erfaring inden for bl.a. salg og kundeservice og har mere end 10 års erfaring fra både restaurations- og rejsebranchen.  I min tid i rejsebranchen har jeg primært beskæftiget mig med kommunikation, PR, krisehåndtering og marketing. Jeg har været ansat som Social Media Manager for Star Tour og TUI og haft ansvaret for en af Danmarks største Facebooksider.  I MediaK møder jeg vores kunder med stor forståelse og empati for deres situation og behov. Jeg er desuden stærkt drevet af at tænke kreativt og strategisk på vegne af vores kunder. Sammen formidler vi deres historier i det store univers af sociale medier.  slk@mediak.dk  +45 2877 4777

Stine Laura Knage - Partner og Client Manager

Jeg har en bred erfaring inden for bl.a. salg og kundeservice og har mere end 10 års erfaring fra både restaurations- og rejsebranchen. 

I min tid i rejsebranchen har jeg primært beskæftiget mig med kommunikation, PR, krisehåndtering og marketing. Jeg har været ansat som Social Media Manager for Star Tour og TUI og haft ansvaret for en af Danmarks største Facebooksider. 

I MediaK møder jeg vores kunder med stor forståelse og empati for deres situation og behov. Jeg er desuden stærkt drevet af at tænke kreativt og strategisk på vegne af vores kunder.

Sammen formidler vi deres historier i det store univers af sociale medier.

slk@mediak.dk

+45 2877 4777

 Martin Smidstrup -  Sales Manager Jeg har tidligere beskæftiget mig som salgchef for rejsebureauerne Marco Polo og MyPlanet (tidligere en del af TUI koncernen). Min rejse i mediebranchen startede hos Bauer Media (dansk kommerciel radio). Mange opfatter mig som den atypiske sælger, - og det står jeg meget gerne ved. Jeg finder absolut ingen motivation i, blot at sikre det hurtige salg for enhver pris - og siger hellere pænt nej tak til en opgave, hvis jeg føler, at vi ikke er det rette match. Denne strategi er vi fælles om her i MediaK, og vi tror på, at en god blanding af ærlighed, dygtighed og helt åben kommunikation er opskriften på et succesfuldt samarbejde med vores kunder.  En stor motivation for mig i mit arbejde, er at møde dig som kunde, lytte til dine behov og tilrettelægge et forløb, der bringer dig og din forretning godt videre.  msm@mediak.dk  +45 3028 2683

Martin Smidstrup - Sales Manager

Jeg har tidligere beskæftiget mig som salgchef for rejsebureauerne Marco Polo og MyPlanet (tidligere en del af TUI koncernen).
Min rejse i mediebranchen startede hos Bauer Media (dansk kommerciel radio).

Mange opfatter mig som den atypiske sælger, - og det står jeg meget gerne ved. Jeg finder absolut ingen motivation i, blot at sikre det hurtige salg for enhver pris - og siger hellere pænt nej tak til en opgave, hvis jeg føler, at vi ikke er det rette match.

Denne strategi er vi fælles om her i MediaK, og vi tror på, at en god blanding af ærlighed, dygtighed og helt åben kommunikation er opskriften på et succesfuldt samarbejde med vores kunder. 

En stor motivation for mig i mit arbejde, er at møde dig som kunde, lytte til dine behov og tilrettelægge et forløb, der bringer dig og din forretning godt videre.

msm@mediak.dk

+45 3028 2683

 Malene Habroe - Graphic Designer Jeg har en bachelor i grafisk design og visuel kommunikation og en kandidat i kulturformidling og informationsvidenskab. Kombinationen udmunder i en evne til at kommunikere et budskab visuelt både fra en analytisk og praktisk vinkel. Jeg har stor erfaring med udvikling af visuelle identiteter og strategisk branding og elsker at få alle elementer til at spille sammen og understøtte hinanden æstetisk såvel som strategisk. Derudover er min livslange passion for tegning et håndværk, noget som fylder mere og mere i mit arbejde med grafisk design og kommunikation.  info@mediak.dk  +45 5373 7717

Malene Habroe - Graphic Designer

Jeg har en bachelor i grafisk design og visuel kommunikation og en kandidat i kulturformidling og informationsvidenskab. Kombinationen udmunder i en evne til at kommunikere et budskab visuelt både fra en analytisk og praktisk vinkel.

Jeg har stor erfaring med udvikling af visuelle identiteter og strategisk branding og elsker at få alle elementer til at spille sammen og understøtte hinanden æstetisk såvel som strategisk.

Derudover er min livslange passion for tegning et håndværk, noget som fylder mere og mere i mit arbejde med grafisk design og kommunikation.

info@mediak.dk

+45 5373 7717

 Mikal Schlosser -  Fotograf Jeg er uddannet fotojournalist fra Journalisthøjskolen. For mig er lyset det vigtigste og mit absolutte varemærke - sammen med en umiddelbarhed og livsglæde, der stråler fra billederne. Jeg formidler 'det fortællende fotografi', og for mig er mennesket i centrum. Alle skal føle sig trygge foran kameraet, og jeg sørger for, at lyset og stemningen i billedet er perfekt. Portrætter og stemningsbilleder fra arbejdspladser er det, der fylder mest i min kalender. Jeg påtager mig dog også mindre fotoopgaver inden for mad og arkitektur.  ms@mediak.dk  +45 2819 2926

Mikal Schlosser - Fotograf

Jeg er uddannet fotojournalist fra Journalisthøjskolen. For mig er lyset det vigtigste og mit absolutte varemærke - sammen med en umiddelbarhed og livsglæde, der stråler fra billederne.

Jeg formidler 'det fortællende fotografi', og for mig er mennesket i centrum. Alle skal føle sig trygge foran kameraet, og jeg sørger for, at lyset og stemningen i billedet er perfekt.

Portrætter og stemningsbilleder fra arbejdspladser er det, der fylder mest i min kalender. Jeg påtager mig dog også mindre fotoopgaver inden for mad og arkitektur.

ms@mediak.dk

+45 2819 2926

  
 
  
  96 
 
  
 
  Normal 
  0 
  
  
  21 
  
  
  false 
  false 
  false 
  
  DA 
  X-NONE 
  X-NONE 
  
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  
  
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
  
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 
  
 
 /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:"Tabel - Normal";
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-priority:99;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
	mso-para-margin:0cm;
	mso-para-margin-bottom:.0001pt;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:12.0pt;
	font-family:"Calibri",sans-serif;
	mso-ascii-font-family:Calibri;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Calibri;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;
	mso-fareast-language:EN-US;}
 
   Anders Bram Møller Jensen  – Digital Communications Specialist Jeg har en baggrund fra Copenhagen Business School, hvorfra jeg har en cand.ling.merc med speciale i amerikansk politik. Min kommunikationsbaggrund stammer fra forskellige stillinger i det private erhvervsliv og i NGO, hvor jeg har lavet meget kampagnearbejde for branding og velgørenhed. Min baggrund er således meget alsidig, og den samme alsidighed har jeg bragt med mig ind i MediaK, hvor jeg sidder med en bred række ansvarsområder og håndterer mange forskellige opgaver både for kunder og for virksomheden selv. Jeg elsker at fortælle historier, og jeg tror på, at man kommer længst med sit budskab, hvis man pakker det ind i en historie, som engagerer og aktiverer folk.    abmj@mediak.dk  +45 3140 1032

Anders Bram Møller Jensen Digital Communications Specialist

Jeg har en baggrund fra Copenhagen Business School, hvorfra jeg har en cand.ling.merc med speciale i amerikansk politik.

Min kommunikationsbaggrund stammer fra forskellige stillinger i det private erhvervsliv og i NGO, hvor jeg har lavet meget kampagnearbejde for branding og velgørenhed. Min baggrund er således meget alsidig, og den samme alsidighed har jeg bragt med mig ind i MediaK, hvor jeg sidder med en bred række ansvarsområder og håndterer mange forskellige opgaver både for kunder og for virksomheden selv.

Jeg elsker at fortælle historier, og jeg tror på, at man kommer længst med sit budskab, hvis man pakker det ind i en historie, som engagerer og aktiverer folk.  

abmj@mediak.dk

+45 3140 1032