Teamet i mediak

 

Stine Laura Knage - Partner og Seniorkonsulent Jeg har en bred erfaring inden for bl.a. salg og kundeservice og har mere end 10 års erfaring fra både restaurations- og rejsebranchen.  I min tid i rejsebranchen har jeg primært beskæftiget mig med kommunikation, PR, krisehåndtering og marketing. Jeg har været ansat som Social Media Manager for Star Tour og TUI og haft ansvaret for en af Danmarks største Facebooksider.  I MediaK møder jeg vores kunder med stor forståelse og empati for deres situation og behov. Jeg er desuden stærkt drevet af at tænke kreativt og strategisk på vegne af vores kunder. Sammen formidler vi deres historier i det store univers af sociale medier. slk@mediak.dk +45 2877 4777

Stine Laura Knage - Partner og Seniorkonsulent

Jeg har en bred erfaring inden for bl.a. salg og kundeservice og har mere end 10 års erfaring fra både restaurations- og rejsebranchen. 

I min tid i rejsebranchen har jeg primært beskæftiget mig med kommunikation, PR, krisehåndtering og marketing. Jeg har været ansat som Social Media Manager for Star Tour og TUI og haft ansvaret for en af Danmarks største Facebooksider. 

I MediaK møder jeg vores kunder med stor forståelse og empati for deres situation og behov. Jeg er desuden stærkt drevet af at tænke kreativt og strategisk på vegne af vores kunder.

Sammen formidler vi deres historier i det store univers af sociale medier.

slk@mediak.dk

+45 2877 4777

Christian Dahl - Digital Manager Jeg har en kandidatgrad i marketing fra Copenhagen Business School, og derudover har jeg de sidste mange år specialiseret mig inden for især online delen af marketing. Jeg har således styr på hele paletten, når det kommer til netop markedsføring på online medier, strategi, og hvordan man eksekverer. Kombinationen af kompetencer inden for både offline og online markedsføring har givet mig en holistisk forståelse for hele marketingdisciplinen, hvilket kommer alle kunder til gode i form af en ensartet digital kommunikation på tværs af kanaler med en KLAR rød tråd.

Christian Dahl - Digital Manager

Jeg har en kandidatgrad i marketing fra Copenhagen Business School, og derudover har jeg de sidste mange år specialiseret mig inden for især online delen af marketing.

Jeg har således styr på hele paletten, når det kommer til netop markedsføring på online medier, strategi, og hvordan man eksekverer. Kombinationen af kompetencer inden for både offline og online markedsføring har givet mig en holistisk forståelse for hele marketingdisciplinen, hvilket kommer alle kunder til gode i form af en ensartet digital kommunikation på tværs af kanaler med en KLAR rød tråd.

Malene Habroe - Grafisk Designer Jeg har en bachelor i grafisk design og visuel kommunikation og en kandidat i kulturformidling og informationsvidenskab. Kombinationen udmunder i en evne til at kommunikere et budskab visuelt både fra en analytisk og praktisk vinkel. Jeg har stor erfaring med udvikling af visuelle identiteter og strategisk branding og elsker at få alle elementer til at spille sammen og understøtte hinanden æstetisk såvel som strategisk. Derudover er min livslange passion for tegning et håndværk, noget som fylder mere og mere i mit arbejde med grafisk design og kommunikation. mh@mediak.dk +45 5373 7717

Malene Habroe - Grafisk Designer

Jeg har en bachelor i grafisk design og visuel kommunikation og en kandidat i kulturformidling og informationsvidenskab. Kombinationen udmunder i en evne til at kommunikere et budskab visuelt både fra en analytisk og praktisk vinkel.

Jeg har stor erfaring med udvikling af visuelle identiteter og strategisk branding og elsker at få alle elementer til at spille sammen og understøtte hinanden æstetisk såvel som strategisk.

Derudover er min livslange passion for tegning et håndværk, noget som fylder mere og mere i mit arbejde med grafisk design og kommunikation.

mh@mediak.dk

+45 5373 7717

Mikal Schlosser - Fotojournalist Jeg er uddannet fotojournalist fra Journalisthøjskolen. For mig er lyset det vigtigste og mit absolutte varemærke - sammen med en umiddelbarhed og livsglæde, der stråler fra billederne. Jeg formidler 'det fortællende fotografi', og for mig er mennesket i centrum. Alle skal føle sig trygge foran kameraet, og jeg sørger for, at lyset og stemningen i billedet er perfekt. Portrætter og stemningsbilleder fra arbejdspladser er det, der fylder mest i min kalender. Jeg påtager mig dog også mindre fotoopgaver inden for mad og arkitektur. ms@mediak.dk +45 5373 7717

Mikal Schlosser - Fotojournalist

Jeg er uddannet fotojournalist fra Journalisthøjskolen. For mig er lyset det vigtigste og mit absolutte varemærke - sammen med en umiddelbarhed og livsglæde, der stråler fra billederne.

Jeg formidler 'det fortællende fotografi', og for mig er mennesket i centrum. Alle skal føle sig trygge foran kameraet, og jeg sørger for, at lyset og stemningen i billedet er perfekt.

Portrætter og stemningsbilleder fra arbejdspladser er det, der fylder mest i min kalender. Jeg påtager mig dog også mindre fotoopgaver inden for mad og arkitektur.

ms@mediak.dk

+45 5373 7717