Teamet i mediak

 

 Stine Laura Knage - Partner og Client Manager Jeg har en bred erfaring inden for bl.a. salg og kundeservice og har mere end 10 års erfaring fra både restaurations- og rejsebranchen. I min tid i rejsebranchen har jeg primært beskæftiget mig med kommunikation, PR, krisehåndtering og marketing. Jeg har været ansat som Social Media Manager for Star Tour og TUI og haft ansvaret for en af Danmarks største Facebooksider. I MediaK møder jeg vores kunder med stor forståelse og empati for deres situation og behov. Jeg er desuden stærkt drevet af at tænke kreativt og strategisk på vegne af vores kunder. Sammen formidler vi deres historier i det store univers af sociale medier.  slk@mediak.dk  +45 2877 4777

Stine Laura Knage - Partner og Client Manager

Jeg har en bred erfaring inden for bl.a. salg og kundeservice og har mere end 10 års erfaring fra både restaurations- og rejsebranchen.

I min tid i rejsebranchen har jeg primært beskæftiget mig med kommunikation, PR, krisehåndtering og marketing. Jeg har været ansat som Social Media Manager for Star Tour og TUI og haft ansvaret for en af Danmarks største Facebooksider.

I MediaK møder jeg vores kunder med stor forståelse og empati for deres situation og behov. Jeg er desuden stærkt drevet af at tænke kreativt og strategisk på vegne af vores kunder.

Sammen formidler vi deres historier i det store univers af sociale medier.

slk@mediak.dk

+45 2877 4777

 Mikal Schlosser - Fotograf Jeg er uddannet fotojournalist fra Journalisthøjskolen. For mig er lyset det vigtigste og mit absolutte varemærke - sammen med en umiddelbarhed og livsglæde, der stråler fra billederne. Jeg formidler 'det fortællende fotografi', og for mig er mennesket i centrum. Alle skal føle sig trygge foran kameraet, og jeg sørger for, at lyset og stemningen i billedet er perfekt. Portrætter og stemningsbilleder fra arbejdspladser er det, der fylder mest i min kalender. Jeg påtager mig dog også mindre fotoopgaver inden for mad og arkitektur.  ms@mediak.dk  +45 2819 2926

Mikal Schlosser - Fotograf

Jeg er uddannet fotojournalist fra Journalisthøjskolen. For mig er lyset det vigtigste og mit absolutte varemærke - sammen med en umiddelbarhed og livsglæde, der stråler fra billederne.

Jeg formidler 'det fortællende fotografi', og for mig er mennesket i centrum. Alle skal føle sig trygge foran kameraet, og jeg sørger for, at lyset og stemningen i billedet er perfekt.

Portrætter og stemningsbilleder fra arbejdspladser er det, der fylder mest i min kalender. Jeg påtager mig dog også mindre fotoopgaver inden for mad og arkitektur.

ms@mediak.dk

+45 2819 2926

  Anders Bram Møller Jensen  – Digital Communications Specialist Jeg har en baggrund fra Copenhagen Business School, hvorfra jeg har en cand.ling.merc med speciale i amerikansk politik. Min kommunikationsbaggrund stammer fra forskellige stillinger i det private erhvervsliv og i NGO, hvor jeg har lavet meget kampagnearbejde for branding og velgørenhed. Min baggrund er således meget alsidig, og den samme alsidighed har jeg bragt med mig ind i MediaK, hvor jeg sidder med en bred række ansvarsområder og håndterer mange forskellige opgaver både for kunder og for virksomheden selv. Jeg elsker at fortælle historier, og jeg tror på, at man kommer længst med sit budskab, hvis man pakker det ind i en historie, som engagerer og aktiverer folk.  abmj@mediak.dk  +45 3140 1032

Anders Bram Møller Jensen Digital Communications Specialist

Jeg har en baggrund fra Copenhagen Business School, hvorfra jeg har en cand.ling.merc med speciale i amerikansk politik.

Min kommunikationsbaggrund stammer fra forskellige stillinger i det private erhvervsliv og i NGO, hvor jeg har lavet meget kampagnearbejde for branding og velgørenhed. Min baggrund er således meget alsidig, og den samme alsidighed har jeg bragt med mig ind i MediaK, hvor jeg sidder med en bred række ansvarsområder og håndterer mange forskellige opgaver både for kunder og for virksomheden selv.

Jeg elsker at fortælle historier, og jeg tror på, at man kommer længst med sit budskab, hvis man pakker det ind i en historie, som engagerer og aktiverer folk.

abmj@mediak.dk

+45 3140 1032