Google Ads & SEO

Der ligger meget teknik og mange overvejelser bag resultatet af en Google-søgning. Hvad skal der til, for at du kommer i top, når dine kunder leder efter dine ydelser? Ved at vi indretter og overvåger din hjemmeside med alt fra metadata til opdateringsfrekvens, sikrer vi, at du når din målgruppe så effektivt som muligt.

Google Ads lader dig vise annoncer til din målgruppe om dit produkt, når de søger på Google. Dermed kan du sende betalt trafik ind til din side baseret på nøje udvalgte søgetermer. Du kan således betale dig til gode placeringer på Google overfor kunder, der har et behov, som du kan opfylde.

Vi sætter dels dine kampagner godt op, og dels sørger vi løbende for, at din målgruppe får vist de rette annoncer, på de rette tidspunkter, på de bedst mulige placeringer, til den bedst mulige pris.

Men det er vigtigt at forstå, at Google Ads ikke er en engangsopsætning. Hvis man ikke hele tiden optimerer indsatsen på baggrund af indsamlede data, er Google Ads ikke særlig effektivt for at sige det mildt. Hos MediaK kan vi hjælpe dig med hele tiden at blive fundet på de rigtige søgeord. Vi byder på ordene, så du hele tiden får de mest indbringende placeringer, og vi hjælper dig med at få så højt et kvalitetsresultat som muligt – kvalitetsresultatet er Googles vurdering af din relevans i forhold til det enkelte søgeord. Jo større relevans Google vurderer du har, desto bedre placeringer og billigere klikpriser får du. 

Udover de betalte annoncer er der også meget, der kan gøres på din hjemmeside for at sikre, at den ligger på den eftertragtede side 1, når Google-søgningen foretages. Søgemaskineoptimering (SEO) handler om alt fra intelligent formulering til analyse og tilrettelæggelse af metadata og en nøje overvågning af udviklingen i brugeradfærd. 

Såvel Google Ads som SEO kræver på den ene side en grundig viden om din forretning og din målgruppe, og på den anden side tager det ret meget tid, som vi er sikre på, du hellere vil bruge på din kerneforretning. Så vi hjælper med det hele. Fra RLSA-kampagner over splittesting mellem annoncer til analyse og optimering, kombinerer vi teknisk kunnen med indsigt i din virksomhed og sørger for, at du får det bedste udbytte ud af din løsning.


Dialog og sparring.

- Vi har den generelle erfaring og tilegner os den specifikke viden om dig til at finde nye perspektiver og gode løsninger på dine udfordringer – også dem, der måske ikke kræver en tekst eller strategi, men bare kræver et sæt friske øjne.