foto- & videoproduktion

Et billede siger kun mere end tusind ord, hvis billedet viser det rigtige, på den rigtige måde og i den rigtige sammenhæng. Det kræver den samme forståelse, som når vi skriver dine Facebookopslag eller rådgiver dig om næste års marketingaktiviteter. Vi har en af de bedste kommercielle fotojournalister hos MediaK, så hvert et billede fortæller din historie bedst muligt og hver video, vi producerer for dig, er i en kvalitet, så dit produkt rammer næste niveau.

Hos MediaK har vi fornøjelsen af at have egen fotograf, Mikal, i huset. Udover at skabe indhold ved hjælp af bl.a. portræt- og produktfotos til diverse social media-opgaver, tager han sig også af professionelle fotoopgaver. Mikal har mange års erfaring med fotojournalisme og professionel fotografering, hvor han fremstiller virkeligheden, så afsenderen er klart til stede, og budskabet ikke er til at misforstå.

Mikal er et utroligt empatisk menneske, med en stor forståelse dem, han skal fotografere. Han laver ikke bare gode billeder, han skaber også en god stemning for de fotograferede, hvilket smitter af i billederne.

Han har fotograferet siden han var 15, hvilket giver Mikal op mod 35 års erfaring. I alle årene har det været mennesker, som har vækket hans interesse. Deres historier og deres budskaber. Oveni det er han besat af lys. Et godt billede for ham, er som oftest kendetegnet af et blødt, lækkert lys.

Vores videoproduktion kan håndtere produktintroduktioner, musikvideoer, testimonials, interviews og meget, meget mere. Vi producerer video på et højt niveau og i en kvalitet, der styrker dit image og din profil. Fra den korte og håndholdte film på din Facebookside til en fuld produktion med makeup, drone og ekstra lys kan vi stille med udstyr og mandskab, der skaber det bedste resultat.

image.png

Fotojournalistik i praksis

Mikal har stor forståelse for hvad, vi har behov for, og han er i besiddelse af et fantastisk øje for den sjove situation eller det smukke motiv. Hans fotos får selv konferencer til at tage sig interessante ud!

Signe Flyvbjerg, Københavns Universitet


Et par ekstra hænder (og hjerner).

- Det er ret enkelt: Vi går helhjertet ind i din forretning og hjælper der, hvor der er behov for det. Vores kunder kalder os nogle gange en ekstern kollega, og det er egentlig den største kompliment, vi kan få.