E-mail marketing

Photo3,1.jpg

Det garanterede afkast

 

E-mail marketing er et af de mest succesfulde markedsføringsredskaber online. Det er billigt, og samtidig også enormt effektivt. MediaK skaber en kreativ og unik e-mail kampagne for dig og din virksomhed, som når ud til eksisterende og potentielle kunder i din målgruppe.

Vi arbejder tæt sammen med dig og får klart defineret dit mål, dit publikum, dit budskab og hvordan du ønsker, vi skal gå frem. Vi sørger for, at din kampagne får en stærk grafisk identitet, og vi forfatter levende og originale tekster, som sælger dit budskab og repræsenterer din virksomhed.

 
 
"E-mail marketing foregår, når en virksomhed sender kommercielt indhold eller nyhedsbreve til en gruppe af mennesker via e-mail. Almindeligvis er der tale om marketingrelateret indhold som forespørgsler, salg eller opfordringer til at modtage nyhedsbreve. Indholdet er ofte automatiseret og segmenteret efter demografi og geografi.
 

 

MediaK er ikke sat i verden for blot at fortælle ”vi VED bedst” om din virksomhed. I dag skal der mere til for at sælge, og via e-mail marketing får du en mulighed for at argumentere for HVORFOR, du er bedst, når du har modtagerens fulde opmærksomhed.

Vi sørger for, at du får en unik visuel identitet i dine nyhedsbreve, og at dine budskaber går rent ind hos modtageren.

Vi arbejder også med automatisererede e-mail kampagner, der kort sagt går ud på, at kunder modtager e-mails ud fra handlemønstre, for eksempel efter foretagne køb, inaktivitet eller brug af services. Kampagner kan være segmenterede, således at vi kan ramme din målgruppe ud fra blandt andet alder, postnummer, interesser og køn.

 
 

E-mail marketing giver stort overskud!

"En stærk e-mail marketing kampagne er et virkelig effektivt redskab. Global statistik peger på, at kunden i snit får 38 kroner tilbage på hver krone brugt. Samtidig foretog omkring 45 % af e-mail modtagere et køb baseret på en reklamemail sidste år."
 

Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om, hvad vi kan hjælpe dig med!