Content & Tekstforfatning

Uanset om det er emailkampagner, blogindlæg, nyhedsbreve, websider eller posts på de sociale medier, leverer vi tekster, der afspejler dig, din virksomhed og de historier, der oplyser og engagerer dine kunder. Der er i dag et utal af måder, du kan komme i kontakt med dine kunder på, og når strategien er lagt, skal den eksekveres med præcision og viden – om mediet, om modtagerne, om strategien og (ikke mindst!) om dig.

Der er meget fagnørderi i content og tekstforfatning samtidig med, at det er det, de fleste af os kan (eller tror vi kan) – at fortælle om os selv. Hos MediaK tror vi på, at det kræver en hvis distance at fortælle en historie bedst muligt. Så kan vi se, hvad vi i virkeligheden er, samtidig med at den ægte begejstring og indlevelse kommer frem.

Distancen kommer, fordi MediaK er MediaK og ikke MENY, TUI eller Katrine Axholm. Men begejstringen kommer, fordi vi elsker at fortælle alle de skæve, interessante, gribende og oplysende historier, der er at fortælle om vores kunder. Vi brænder for at lære dig og dine kunder at kende. Fordi vi engagerer os, er vi naturligvis også motiverede af at øge omsætningen, kendskabet og dit publikums engagement i dig.

Market awareness, SEO, SoMe strategi, post frequency, awareness management, push-push-pull, penetration og keyword search volume. Vi kender de ord – og hvordan videnskaben bag dem kan gavne din forretning. Men endnu vigtigere: Vi har indsigten til at tage al denne stive viden og bruge den som et stærkt skelet til den gode historie, som både du og vi brænder for at fortælle om dig.

 
28.png

Content i praksis…

MediaK producerer både tekst og står for det meste af vores foto- og videoproduktion. Ligeledes er det MediaK, der i samarbejde med MENY, producerer indhold til sociale medier, blog og nyhedsbreve.

Med andre ord, vi får mere tid til det vi er bedst til, og MediaK klarer kommunikationen til vores kunder.

Torben Christensen, MENY


Ægthed i din kommunikation.

- Når vi først begynder at skrive, kender vi dig ret godt. Så bliver det også lettere for dine kunder at lære dig at kende.