Spar penge på dit marketingsbudget

14438818027_85f923d0b9_b.jpg

Vi er MediaK, og vi tilbyder dig en helt unik løsning på dine udfordringer online. Vi er til for dig, og derfor kan du, for få penge, få adgang til vores mange kompetenceområder. Da du har dine helt særegne behov som virksomhed, sørger vi for, at have den rette indsigt i dine behov, så vi i konsultation med dig kan sammensætte en løsning, som vi lover går rent ind hos dine kunder.

Som mindre virksomhed har du muligvis et begrænset marketingsbudget, men for blot kr. 3.495,- får du vores hengivne opmærksomhed, en række stærke kompetencer og et hold bag dig, som lever af at producere resultater.

Hvorfor bruge en masse penge på at skyde med spredehagl, når du rent faktisk kan bruge færre penge og endda samtidig ramme din målgruppe langt mere effektivt? 

Frit valg på alle hylder

Her hos MediaK, tilbyder vi mange forskellige måder, at strikke løsninger sammen på for vores kunder. Afhængig af størrelse, ønsker og behov sørger vi for, at den billigste løsning sagtens kan være den bedste. Vi har en unik pakkeløsningsstruktur, og vi er især stolte af vores ”lille” pakke. Her er der for alvor penge at spare. For kr. 3.495,- ekskl. moms, får du 4 timers rendyrket produktion per måned samt 2 timers ugentlig sparring, hvor du frit kan rådføre dig med os omkring din marketingstrategi. 4 timer lyder måske ikke af så meget, men det er enormt vigtigt for os at slå fast med syvtommerssøm, at vi først starter uret, når vi hiver 'værktøjskassen' frem, om man så må sige. Du kan frit vælge i mellem vores kompetenceområder og løbende udskifte opgaver, hvis behovet skulle opstå. Desuden arbejder vi ikke med at runde op og ned med tiden, så du betaler for 4 timers effektivt arbejde - så ikke per påbegyndte time men per afsluttede time. Forberedelse og indsigt skabes sammen med dig, og det vil være en løbende proces, hvor de 2 timers ugentlig konsultationstid også bruges på at sammensætte, udforske og lege med idéer, imens vi arbejder hen i mod det endelige slutprodukt. 

 

Lej din egen marketingafdeling

Vores fleksible tilgang til at imødekomme dine udfordringer online kommer til udtryk på mange måder. For god ordens skyld laver vi lige en lille opsummering af, hvad, vi med glæde gør for dig. 

  • Sociale medier: En stærk tilstedeværelse på sociale medier giver øget trafik til din hjemmeside. Vi producerer stærkt, kommunikativt og kreativt indhold til din virksomheds forskellige profiler på Facebook, Instagram osv., så dine tilbud og budskaber rammer de mest købeklare og modtagelige kunder.

  • E-mail marketing: Den mest effektive form for marketing online. Afkastet kan hurtigt blive 20-30 gange større end det, du investerer i en kampagne. Vi skaber den rette strategi, sender engagerende og spændende nyhedsbreve til dine kunder – kort sagt står vi for alle facetter, så du bare kan koncentrere dig om din egen forretning. 

laptop-2548147_1920.jpg

 

  • Blogging: Det giver god mening at have en virksomhedsblog. Det genererer mere troværdighed og positivitet indhold om din virksomhed men også langt flere leads! Vi giver din blog en make-over, så dine læsere får det bedste mulige indtryk af din virksomhed.

  • SEO og Google AdWords: Arbejdet med SEO (search engine optimization) betyder, ridset hurtigt op, at vi sørger for at din virksomhed ligger højt i en relevant Googlesøgning. Vi optimerer dit indhold, så potentielle kunder har nemmere ved at finde dig. Med Google AdWords, kan du ligge helt i top på Google, som et af de såkaldte annonce søgningsforslag. Langt de fleste købsbeslutninger bliver taget ud fra resultaterne på side 1 eller 2, så hvis man satser på sin netforretning, er det klogt at have god SEO og/eller en stærk AdWords løsning. 

search-engine-optimization-2613847_1920.jpg

 

Mindre virksomheder, større resultater

Det er vores erfaring, at en god online strategi ikke behøver koste alverden. Det er med den tanke for øje at vores pakkeløsning til kr. 3.495,- tilbydes, fordi vi tror på, at man kan komme langt, som lille eller mellemstor virksomhed på et begrænset marketingsbudget. Vi ønsker også, at det skal være sådan, at selv dem med færre penge får lov at få. En af vores spændende kunder, som har benyttet sig af denne løsning meldte for nylig om en indtjening på 11,7 gange igen på de kr. 3.495,- på blot én måned. Det er klart, at vi er meget stolte af sådan et resultat, men det er bestemt ikke en enlig svale, og vi kan se, at effekten ikke lader sig benægte. Derfor er vores tro også, at hvis du kommer ind i vores butik og får valgt et godt mix af opgaver og fastlagt en strategi, så kommer du til at opleve vækst på alle parametre. 

 

credit-squeeze-522549_1920.jpg

Detaljerne

Her hos MediaK er det vigtigt, at du er glad først og fremmest. Den bedste måde at sørge for det på, er at forelægge dig resultaterne af din investering. Vi har en række analyseredskaber, som vi bruger til at brygge data sammen til en rapport, som indeholder oplysninger om en lang række parametre på en letlæselig måde, så vi er helt sikre på, du føler den samme glæde, som vi gør.

Vi føler også, det er enormt vigtigt at snakke om minimumsperioden for vores samarbejde. Når du indgår et samarbejde med os, er det altid gældende for minimum tre måneder. Hos de fleste bureauer er bindingen på lignende aftaler oftest et halvt til et helt år, så også her, kommer vi den mindre erhvervsdrivende i møde. Vi er klar over, at seks eller tolv måneder simpelthen er for langsigtet for mange, og vi har en stærk tro på, at du alligevel bliver så glad for vores samarbejde, at du bliver seks eller tolv måneder helt frivilligt :-)  

Ring eller skriv til os på mail eller via vores kontaktformular, hvis du skulle have fået interessen for at at høre mere. 

 

symbol-2088734_1280.jpg

Udnyt dit potentiale med MediaK